Telefoonnummer: 070 321 0180
E-mailadres: info@fly-over.nl

AUTORIJBEWIJS

AUTO
RIJBEWIJS
flyover_autorijbewijs_2

Hoe haal je je autorijbewijs?

Vanaf 16,5 jaar mag je starten met rijlessen en vanaf 17 jaar mag je praktijkexamen doen bij het CBR. Wel moet je eerst geslaagd zijn voor je theorie. De kortste route naar het autorijbewijs is tegelijkertijd met praktijklessen en de theorie aan de slag te gaan.

Praktijk
Voor veel mensen het leukste onderdeel: rijlessen. Wij weten precies wat jij moet weten en kunnen om te slagen voor je praktijkexamen, en leren je dat met veel plezier. Je bent bij ons van harte welkom voor een kennismakingsles. Tijdens zo’n kennismakingsles maak je kennis met een van onze vakkundige instructeurs en bespreken we in overleg het eventuele leerplan, wat jouw wensen zijn en hoe wij daar zo goed mogelijk aan kunnen voldoen.

Theorie
Voor je praktijkexamen mag doen, moet je geslaagd zijn voor het theorie-examen. Sommige mensen bereiden het theorie-examen graag thuis voor, maar veel kandidaten kunnen wel wat hulp gebruiken bij het leren van de theorie. Jij ook? Maak gebruik van ons online leer- en oefensysteem of maak kosteloos een afspraak om oefenexamens te doen bij ons op locatie. Wat jouw voorkeur ook is; wij bieden de aanpak die bij jou past. Bel of mail ons voor meer informatie.

flyover_autorijbewijs_2

Waarom kies je voor Fly-Over?

Betrouwbare rijopleidingen van hoge kwaliteit
Hoge slagingspercentages (zie CBR) op basis van een groot aantal examens
Meer dan 3000 reviews via Klantenvertellen
Transparant en eerlijk: je betaalt alleen voor afgenomen lessen
Gespreid betalen is mogelijk: vraag ons naar de mogelijkheden

Rijopleiding In Stappen (RIS)

Je kan bij ons ook terecht voor de door het CBR ontwikkelde lesmethode ‘Rijopleiding In Stappen’ (RIS). Dit is een lesmethode met een duidelijke structuur waarmee je stap voor stap leert autorijden. Je wordt gevraagd een praktijkboek aan te schaffen dat dient als hulpmiddel: je kunt thuis vooruit werken om je beter voor te bereiden op een volgende les, en je kan nog eens terugkijken naar wat je al hebt behandeld. Je instructeur helpt je hierbij.

Daarnaast heeft je instructeur een lesvorderingskaart waarop hij/zij je hele opleiding vastlegt. Op het praktijkexamen wordt deze meegenomen in de beoordeling van de examinator. Ook worden er door onze RIS gekwalificeerde instructeurs twee deeltoetsen afgenomen. Hierdoor heb jij inzicht in waar je nog aan moet werken, maar je weet ook wanneer je er klaar voor bent! Zo ga je zelfverzekerd op voor het praktijkexamen, met een tot 20% hogere slagingskans.

flyover_ris
flyover_ris
flyover_2todrive

Ben jij jonger dan 18 jaar?

Dan kan je vervroegd je rijbewijs halen en onder begeleiding van een coach rijervaring opdoen. Dit heet ‘2toDrive’. Vanaf 16,5 jaar kan je starten met rijlessen en vanaf je 17e mag je het praktijkexamen doen. Geslaagd? Dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een coach. Hoe tof is dat?

2toDrive bestaat sinds 2011 en is ingevoerd om de verkeersveiligheid te vergroten. Sinds de start hebben al veel jongeren vervroegd hun rijbewijs gehaald. Beginnende bestuurders zijn door minder rijervaring vaker betrokken bij ongelukken dan ervaren bestuurders. 2toDrive zorgt ervoor dat jij onder relatief veilige omstandigheden rijervaring kunt opdoen. Zo word jij een zelfverzekerdere bestuurder en heb je minder kans op brokken in het verkeer.

flyover_2todrive

Lesovereenkomst

Je kan bij Fly-Over ook gebruik maken van een lesovereenkomst. Naast de lesovereenkomst is het ook mogelijk om per te les te betalen.

Deze lesovereenkomst bestaat uit:
• 30 rijlessen van 60 minuten (€ 1.800,00)
• Aanvraag van een tussentijdse toets (€ 202,50)
• Huur van het lesvoertuig tijdens de tussentijdse toets (€ 60,00)
• Aanvraag van een praktijkexamen (€ 222,50)
• Huur van het lesvoertuig tijdens het praktijkexamen (€ 60,00)

De totaalprijs van de lesovereenkomst is € 2.345,00

Wat zijn de voordelen van deze lesovereenkomst?
1. Als je gebruik maakt van de lesovereenkomst, mag je gespreid betalen, in maximaal 5 termijnen.
2. Als je onverhoopt zakt voor je eerste praktijkexamen, krijg je van ons 50% korting op je herexamen.
3. Je kan de lesovereenkomst altijd ontbinden, zonder administratiekosten, en krijgt dan de vooraf betaalde maar niet gevolgde lessen gerestitueerd.

Het aantal lessen dat iemand nodig heeft, verschilt per persoon. Maak je gebruik van de lesovereenkomst maar heb je uiteindelijk minder dan 30 lessen nodig? Dan krijg je de vooraf betaalde maar niet gevolgde lessen gerestitueerd. Heb jij meer dan 30 lessen nodig? Dan betaal je daarvoor per uur de prijs van een losse rijles (€ 60,00).

flyover_autorijbewijs_4
flyover_autorijbewijs_4

Prijslijst

Kennismakingsles van 90 minuten
€ 60,00
30 minuten gratis
Beschrijving

Ingredients

30 minuten gratis

Losse rijles van 60 minuten
€ 60,00
Losse rijles automaat 60 minuten
€ 60,00
Losse rijles automaat met aanpassingen 60 minuten
€ 70,00
RIS boekje
€ 22,50
Lesovereenkomst
€ 2.345,00
Klassikale theorie ondersteuning auto
€ 40,00
4 uur
Beschrijving

Ingredients

4 uur

Rijles vanaf 16,5 jaar. Vraag nu een kennismakingsles aan!

Hoe verloopt het theorie examen?

Hoe verloopt de tussentijdse toets?

Hoe verloopt het praktijkexamen?

Hoe verloopt het faalangstexamen?