Telefoonnummer: 070 321 0180
E-mailadres: info@fly-over.nl
Rijschool Fly-Over > Blog > Rijschool Fly-Over gaat samenwerken met ML-Opleidingen!

Rijschool Fly-Over gaat samenwerken met ML-Opleidingen!

  • alain
  • Blog
  • Geen reacties

De kogel is door de kerk! Rijschool Fly-Over en ML-Opleidingen gaan samenwerken. Rijschool Fly-Over groeide uit zijn jasje en heeft in ML-Opleidingen een betrouwbare samenwerkingspartner gevonden. Rijschool Fly-Over biedt al 35 jaar kwalitatief hoogstaande rijopleidingen in de regio Den Haag en Zoetermeer. ML-Opleidingen is dé opleidingsspecialist in de regio, met name op het gebied van beroepsopleidingen.

Door met elkaar te gaan samenwerken kunnen we onze klanten de beste dienstverlening blijven bieden. Daarnaast kun je vanaf nu bij Rijschool Fly-Over ook terecht voor een breder aanbod op het gebied van beroepsopleidingen voor vrachtwagenchauffeurs: zoals ‘code 95’ en nascholing . De uitbreiding van het aanbod geldt zowel voor de praktijkopleidingen als de theorieopleidingen. Ook bij ML-Opleidingen kun je terecht voor een breder aanbod: zoals het auto-, motor- en scooterrijbewijs.

Rijschool Fly-Over en ML-Opleidingen zijn blij met de samenwerking. Theo Vuyk, eigenaar Rijschool Fly-Over zegt hierover: “Vanwege schaalvergroting gaan we samenwerken met ML-Opleidingen: dé partner in de regio op het gebied van ‘het grotere werk’. De kwaliteit waar Rijschool Fly-Over al 35 jaar om bekend staat, kunnen we op deze manier blijven bieden.” En Martin Mauritz, eigenaar ML-Opleidingen zegt over de samenwerking: “Onze wens was om in de toekomst een groter aanbod aan rijbewijzen aan te kunnen bieden. Door de samenwerking met Rijschool Fly-Over kunnen we dat nu gaan realiseren!”

Graag tot ziens bij ML-Opleidingen en Rijschool Fly-Over!