Telefoonnummer: 070 321 0180
E-mailadres: info@fly-over.nl
Rijschool Fly-Over > Blog > Wat zeggen klanten over Rijschool Fly over?

Wat zeggen klanten over Rijschool Fly over?

  • alain
  • Blog
  • Geen reacties

Je kunt over jezelf zeggen, dat je als rijschool goed bent en hoge service en kwaliteit biedt, maar dat is hetzelfde als zeggen: “Wij van WC eend prijzen WC eend aan”. Eigenlijk zegt het niets. Het is veel waardevoller te kijken en te luisteren naar wat klanten over je zeggen.

Op dit moment heeft Rijschool Fly over bij de reviews in Google een score van 9,6 gebaseerd op meer dan 3.300 beoordelingen, dat zegt wel wat, een fantastische score!

Zo maar een greep uit de klantenbeoordelingen:
“Goede rijschool waar er met je meegedacht wordt. Nieuwe afspraken worden snel gemaakt en het wordt meteen voor je geregeld. Mijn rijinstructeur was een topper en zorgde dat ik altijd op m’n gemak was. Helemaal top.”

“Ik ben hier in één keer geslaagd voor mijn scooterrijbewijs. Even later heb ik in één keer mijn autorijbewijs. Ik kan de rijschool niet anders beschrijven dan dat hij perfect is.”

“Dankzij deskundig, transparante, gestructureerde lessen heb ik mijn rijbewijs eindelijk behaald! Ik had weinig zelfvertrouwen met mijn vorige instructeur en haalde daarom het examen maar niet. Zoek je een goede rijschool die je kan vertrouwen en waar je waar krijgt voor je geld, kies dan Fly-Over rijschool!”

Voor goede, kwalitatief hoogwaardige rijlessen en veel service: kies voor Rijschool Fly over!